НОВИЙ 2021 РІК

 1NY2021

 

         Спливають останні місяць 2020.  Насправді більшість з нас з нетерпінням очікує його завершення, бо ж так прагнеться змін і оновлення. Стільки планів та цілей будуємо на наступний рік… Але, пам’ятаємо, як рік  розпочати, таким він і буде. Тож завершити рік 2020 і НАРЕШТІ зустріти новий 2021 – запрошує до себе ЗК «Батерфляй». Новорічна ніч у нас -  це завжди феєрія смаку та вишуканості.

Цього разу  -  тематика особлива!

Згадайте слова, що найчастіше вживались у 2020.  Одним з перших на думку приходить  слово "маска".

Таке вже звичне нам слово,  а якщо змінити його значення?

Додамо трішки святкового настрою та радості, і що отримаємо?

Правильно "МаскаРад"

 

Маскарад 2021

у ЗК «Батерфляй» це-

8NY2021

Запальний настрій від неперевершеного ведучого Дмитра Француза

 

7NY2021

Професійний музичний супровід від талановитого Dj Steve

 

10NY2021

Родзинка вечора - гурт, що вдало поєднав у собі елегантність, романтику

та справжній драйв Grange Band

 

9NY2021

Вишукана святкова вечеря від нашого шеф-кухаря

 

3NY2021

Розваги для діток - найкращі аніматори міста Вінниця

 Студія-свята «Джем»

 

4NY2021

Таємничі фото-зони у стилі Маскарад

 

6NY2021

Традиційні Гуляння зі смаколиками, самогоном та глінтвейном біля Ялинки.

Дід Мороз та Снігуронька

 

5NY2021

Феєричний новорічний салют

 

Вартість для 1 персони за столом у основному залі

2200,00 грн

Вартість для дитини у окремій залі

350,00 грн – 1 персона

Вартість проживання у період з 30.12.2020 по 02.01.2021 зростає на 150,00 грн для номерів категорій «Стандарт», «Напівлюкс», «Люкс», та на 250,00 грн для номеру категорії «Преміум».

Бронюйте вже сьогодні – 067-433-45-10

 

 

Меню

Новорічне меню 2021 на 2 персони

Велкам–фуршет (22.00):

 – шампанське – 0,2л

- десерт, фрукти (мандарин, шарон, виноград, ананас)

Холодні  закуски:

  • Малосольний лосось з креветками та ікрою – 250г
  • Оселедець по-домашньому на пряній картоплі – 250г
  • Асорті паштетів з хрусткими грінками – 350г
  • Асорті брускет с хамоном, качкою, телятиною – 300г
  • Баклажани, запечені з моцареллою та томатами – 280г
  • Тарілка італійських смаколиків – 300г
  • Дошка домашніх копчено-печених смаколиків (ковбаса домашня, буженина,окіст «бонфан», шинка копчена, хрін) – 400г
  • Асорті солінь по-домашньому – 450г
  • Язик яловичий на хумусі з гострим соусом та грінками – 250г
  • Хліб

Салати:

  • Салат грецький з руколою та вяленими томатами - 280г
  • Салат з телятиною (телятина, огірок, морква, перец болгар., зелена цибуля, часник) – 280г
  • Салат цезар с лососем - 280г
  • Олівє 400г

Основні гарячі страви 1 стіл (23.00) :

  • Індичка су-від з ананасом, морковою  та ягідним соусом 2п (порційно) – 300г
  • Каре телятини з овочами на грилі та соусом демі-гляс (устіл) – 400г

Основні гарячі страви  2 стіл (01.30):

  • Свині медальйони з болгарським перцем, фаршированою картоплею, та медово-гірчичним соусом -  300г

Вуличні гуляння (24.00):

  • Канапе сало
  • Канапе тюлька
  • Канапе соління
  • Дошка Лардо
  • Кровяна ковбаса
  • Вареники 3 види зі сметаною
  • Курячий шашличок в беконі на шпажці
  • Свиний шашлик на шпажках
  • Соус барбекю
  • Бограч закарпатський
  • Юшка рибака з 3-ох видів риби
  • Узвар – 300г
  • Медовуха