Спливають останні місяць 2020. Насправді більшість з нас з нетерпінням очікує його завершення, бо ж так прагнеться змін і оновлення. Стільки планів та цілей будуємо на наступний рік… Але, пам’ятаємо, як рік розпочати, таким він і буде. Тож завершити рік 2020 і НАРЕШТІ зустріти новий 2021 – запрошує до себе ЗК «Батерфляй». Новорічна ніч у нас - це завжди феєрія смаку та вишуканості.
Цього разу - тематика особлива!
Згадайте слова, що найчастіше вживались у 2020. Одним з перших на думку приходить слово "маска".
Таке вже звичне нам слово, а якщо змінити його значення?
Додамо трішки святкового настрою та радості, і що отримаємо?
Правильно "МаскаРад"
Маскарад 2021
у ЗК «Батерфляй» це-
Запальний настрій від неперевершеного ведучого Дмитра Француза
Професійний музичний супровід від талановитого Dj Steve
Родзинка вечора - гурт, що вдало поєднав у собі елегантність, романтику
та справжній драйв Grange Band
Вишукана святкова вечеря від нашого шеф-кухаря
Розваги для діток - найкращі аніматори міста Вінниця
Студія-свята «Джем»
Таємничі фото-зони у стилі Маскарад
Традиційні Гуляння зі смаколиками, самогоном та глінтвейном біля Ялинки.
Дід Мороз та Снігуронька
Феєричний новорічний салют
Вартість для 1 персони за столом у основному залі
2200,00 грн
Вартість для дитини у окремій залі
350,00 грн – 1 персона
Вартість проживання у період з 30.12.2020 по 02.01.2021 зростає на 150,00 грн для номерів категорій «Стандарт», «Напівлюкс», «Люкс», та на 250,00 грн для номеру категорії «Преміум».
Бронюйте вже сьогодні – 067-433-45-10
Меню
Новорічне меню 2021 на 2 персони
Велкам–фуршет (22.00):
– шампанське – 0,2л
- десерт, фрукти (мандарин, шарон, виноград, ананас)
Холодні закуски:
- Малосольний лосось з креветками та ікрою – 250г
- Оселедець по-домашньому на пряній картоплі – 250г
- Асорті паштетів з хрусткими грінками – 350г
- Асорті брускет с хамоном, качкою, телятиною – 300г
- Баклажани, запечені з моцареллою та томатами – 280г
- Тарілка італійських смаколиків – 300г
- Дошка домашніх копчено-печених смаколиків (ковбаса домашня, буженина,окіст «бонфан», шинка копчена, хрін) – 400г
- Асорті солінь по-домашньому – 450г
- Язик яловичий на хумусі з гострим соусом та грінками – 250г
- Хліб
Салати:
- Салат грецький з руколою та вяленими томатами - 280г
- Салат з телятиною (телятина, огірок, морква, перец болгар., зелена цибуля, часник) – 280г
- Салат цезар с лососем - 280г
- Олівє 400г
Основні гарячі страви 1 стіл (23.00) :
- Індичка су-від з ананасом, морковою та ягідним соусом 2п (порційно) – 300г
- Каре телятини з овочами на грилі та соусом демі-гляс (устіл) – 400г
Основні гарячі страви 2 стіл (01.30):
- Свині медальйони з болгарським перцем, фаршированою картоплею, та медово-гірчичним соусом - 300г
Вуличні гуляння (24.00):
- Канапе сало
- Канапе тюлька
- Канапе соління
- Дошка Лардо
- Кровяна ковбаса
- Вареники 3 види зі сметаною
- Курячий шашличок в беконі на шпажці
- Свиний шашлик на шпажках
- Соус барбекю
- Бограч закарпатський
- Юшка рибака з 3-ох видів риби
- Узвар – 300г
- Медовуха